Postavljajući Sistemske konstelacije postižemo energetski balans i time je put ka rešenju problema otvoren

Često mislimo da znamo šta uzrokuje problem u našem životu, porodici, firmi, sportskom klubu… , ali i pored svega toga, i dalje smo zaglavljeni i nemamo rešenja. Pokušavajući da rešimo probleme u jednom trenutku shvatimo da se u stvari u svemu tome vrtimo bezuspešno u krug.

Kroz postavljanje Sistemskih konstelacija i njihovo rešavanje, dobijamo nove uvide i isceljujuće slike na veoma transparentan način, koji možemo lako razumeti, shvatiti i verbalizovati. Pred nama se odvija Sistemska konstelacija, vođena konstelatorom, koja polako ide ka rešenju problema i time će se odblokirati davno zaglavljena i često potisnuta pozitivna energija. Ta deblokada daje rešenje za odgovarajući problem i deluje mnogo dublje i efikasnije od bilo kakvih ideja koje možemo izraziti verbalno.

Uvidi na Sistemskim konstelacijama i deblokiranje pozitivne energije deluju isceljujuće.

Kao rezultat toga naš problem polako počinje da se rešava na jedan drugačiji način. Taj drugi način se odvija na energetskom nivou i on daje novi tok i pravac u našim životima, tako da živimo život sa manje problema napora i stresa. Ovaj isceljujući proces odvija se polako, sigurno i nezaustavljivo, prožimajući naše živote, živote naših članova porodice, kao i živote osoba sa kojima smo u emotivnoj vezi ili sa kojima smo bili u konfliktu.