Problem zbog sna ne bira ni uzrast ni pol kod koga će se pojaviti

Problem zbog sna je osetio veliki deo naše populacije bar u nekom periodu života. Najveći broj ljudi, oko 60% spava između šest i osam sati dnevno. 36% ljudi spava više od osam sati dnevno. Dok manje od 4% spava manje od šest sati. Ne postoji razlika o potrebi spavanja između muškaraca i žena.

Važno je znati da osećaj pospanosti i težine u nogama i očnim kapcima koji se proteže celoga dana nije normalan. Ovo je ozbiljan problem sa kojim se treba pozabaviti. Na konstelacijama sam imao klijente kojima smo uspešno otklonili problem zbog sna.

Najzanimljivi primer je taj u kome smo otkrili da duša tokom sna proživljava potpuno nova iskustva koja su vezana za drugo telo. To se manifestovalo kao san u kome je klijent konstantno druga osoba i živi drugi život. Problem je još veći jer je klijent u snu bivao žena. Kroz Meta konstelacije uspešno smo rešili i otklonili ovaj proble sa snom.

Ukoliko se budite umorni i neispavani, možda je problem zbog sna poremećaj koji imate

Spavanje i sanjanje su neophodni za jutarnje odmorno buđenje. Normalno stanje je kada se osoba oseća odmorno nakon buđenja i zadržava taj osećaj tokom dana. Dugotrajno iscrpljivanje i nespavanje dovodi do problema koji izazivaju teške nenormalnosti u funkcionisanju mozga.

Poznato je da čovek lakše podnosi glad nego problem zbog sna. Zbog toga treba ozbiljno pristupiti rešavanju tog problema. Uzrok i razlog nespavanju, a samim tim i put razrešenja, možemo potražiti na radionicama Sistemskih konstelacija. Ukoliko imate problem sa snom niste usamljeni. Rešenje postoji.

PRIJAVI SE