Nije uvek lako da odlučite šta želite u životu. U težnji za uspehom može nam se desiti da postavimo clj koji je previsok ili prenizak u odnosu na naše potencijale.  Zato je bitno da odlučite šta želite i obavezno se prvo zapitajte: šta stvarno želim? Kakva je vizija mog daljeg života? Čime biste se stvarno bavili  kada ne biste morali da brinete od čega ćete da živite? Šta je to, što dok radite, osećate da ste u visokim energetskim vibracijama kao što su ljubav, sreća, zadovoljstvo…

Odgovori na ova pitanja su ključni  za energetsko dizajniranje baš onkvog života koji želite da živite. U suprotnom, ako niste u stanju da odlučite šta želite, onda niste u mogućnosti ništa ni da preduzmete u pravcu ostvarivanja svog uspeha. Ni kuća ne može valjano da se sagradi bez projekta, a kamoli vaš život, koji je višedimenzionalan i u stalnom pokretu, podložan promenama.

Jasna vizija onoga što želite je vaš životni plan.

Odlučite šta želite

Ne živite tuđe snove

Svako od nas je rođen da ispuni svoju svrhu, a ne nečije tuđe neispunjene planove i želje. Samo ste vi vlasnici svog života. Ukoliko tražite odobrenje od drugih, vi se odričete  svoje moći i svoje  životne energije. Tako živite tuđ život. Odričete se sebe i potpuno gubite kontakt  sa svojim unutrašnjim delovima, niste tu za sebe. Energije unutrašnjeg zadovoljstva, uspeha i sreće, biće vam nedostupne, ma koliko ponekada to spolja izgledalo drugačije. Možete biti uspešni za druge u ispunjavanju njihovih snova i želja, a u sebi duboko nezadovoljni. U ovom slučaju, ne živite svoj život.

Život je jedan i svako treba da sledi svoj san. Rođeni ste da budete srećni i da postanete ono što vi želite. Sve druge kombinacije ne vode vas do vašeg uspeha. Sagledajte i prihvatite svoje potrebe i želje, potom delujte svesno i snažno u pravcu njihovog isunjenja, do uspeha.

Odlučite šta želite

Imajte viziju

Vizija je detaljan opis toga gde želite da idete i ko želite da budete. To je jedinstvena slika vas u budućnosti. Ona utiče na sve sfere i aktivnosti u vašem životu: na porodicu, posao, karijeru, finansije, slobodno vreme, zdravlje, lične ciljeve i vaš doprinos i učinak u sistemima u kojima pripadate.

Vaša vizija  je vaš san. Zato odlučite šta želite u životu. To je samo ono što želite svim srcem. Preduzmite akciju i krenite u tom pravcu. Ali kako stići tamo?

Vaš unutrašnji vodič

Vaš unutrašnji vodič ka mestu gde ste odlučili da idete je vaša vizija. Kada definišete odredište na koje želite da stignete, dozvolite svojoj viziji da vam odredi putanju. Vizija će biti vaš unutrašnji vodič i omogućiće vam da stignete na odredište kroz postavljanje ciljeva, kao i kroz vizualizaciju celog željenog postupka i puta.

Ne sputavajte i ne ograničavajte svoju viziju.

Odlučite šta želite

Vaša vizija treba da bude velika, kako ste je zamislili i ne ograničavajte je i ne sputavajte. Kada razmišljate o tome ko želite da postanete, šta želite da imate, ne ograničavajte svoje snove na ono što mislite da možete lako postići. Dajte sebi dozvolu da sanjate svoja velika dostignuća, jer možete postići sve što vaš um može zamisliti.

Nema ničeg mudrog u tome da se učinite manjim nego što jeste, kako se ne bi drugi osećali nesigurnim u vašoj blizini. I upravo zbog toga treba da odlučite šta želite.

Stavite sve na papir

Kada definišete svoju viziju i kada ste odlučili šta želite, sve to zapišite što jasnije moguće. Na taj način vaš mozak dobija instrukcije da izgradi vaše vizualizacije na putu ka vašem uspehu. Sve ovo će vas voditi kroz vaše postupke i odluke. Takođe zapisivanje će imati u sebi motivacioni faktor koji će vas voditi ka vašem cilju i uspehu. Ponovnim čitanjem ovog zapisa, imaćete mogućnost da vaša svest i podsvest budu usredsređeni na vašu viziju.

Odlučite šta želite

Dozvolite sebi da sanjate

Da li ste skloni da sanjate ili da se povinujete lošim okolnostima? Ako ste odlučili da uspete, onda treba da sanjate velike snove. Biti sanjar ili poslušnik? To je pitanje za vas. Ako sanjate i težite da dostignete svoje snove kroz svoju viziju, onda vam se povećavaju šanse da budete u energiji uspeha.

Zašto napuštamo svoje snove?

Svoje snove napuštamo iz potrebe da kroz život idemo lakšim putem ili da pokušamo da stignemo do cilja prečicom. Nekada ih napuštamo u nedostatku svojih energija samopouzdanja i samopoštovanja. Ponekada su razlozi za napuštanje naših snova stavovi i uverenja, koje smo transgeneracijski dobili ili su proistekli iz loših ličnih iskustava.

Traume iz detinjstva koje nismo prevazišli, mogu takođe biti uzrok napuštanja naših snova i gubljenja vizije šta želimo u životu. Ako su nam u detinjstvu teško praštali greške i obarali nas time što nam nisu davali pravo na grešku, možemo se osećati celog života glupim i nekompetentnim za ispunjavanje naših ciljeva. Samim tim podstičemo odustajanje od naših snova i vizija koji bi nas odveli do energije uspeha.

Odlučite šta želite

Konstelacije kao metoda i pomoć da odlučite šta želite

Na konstelacijskim radionicama možemo da spoznamo sebe i napravimo odgovarajuće kontakte sa svojim unutrašnjim delovima. Tu nam mogu pomoći Meta konstelacije.

Traume, uključujući i one iz detinjstva mogu nam biti prepreka u odlučivanju šta želimo u životu. Njih možemo prevazići kroz Porodične i Sistemske konstelacije.

Kao što smo mogli videti, širok je spektar energija, koje nas mogu sputavati i ograničavati na putu ka uspehu. Njih možemo uspešno, na energetskom nivou, odstranjivati zahvaljujući fenomenološkim mogućnostima konstelacija. Pomoću njih možemo otići u bilo koji prostor i vreme tamo otkriti energetsku disharmoniju koja je dovela do naše blokade. Takođe možemo energetski otkloniti sve ono što je uzrok te naše blokade.

Ovo vam otvara mogućnost da tačno odlučite šta želite u svom životu na putu do uspeha.

PRIJAVI SE