TERMINI RADIONICA
PRIJAVA ZA RADIONICU
TERMINI RADIONICA
PRIJAVA ZA RADIONICU

O meni

Zovem se Srdjan Popović i sa Sistemskim Konstelacijama sam se sreo prvi put krajem devedesetih u Beogradu. Od tada do danas sam uradio oko 100 svojih radova i učestvovao u preko 1200 tuđih konstelacija. Kažu da je ovo zasigurno nezvanični rekord Balkana, a možda i šire.
Sistemske konstelacije su fenomenološki, transgeneracijski, iskustveni, vanvremenski i vanprostorni metod kojim se može uspešno uticati na razne vrste problema
Sistemske konstelacije su metod grupne terapije i nastale su razvojem Porodičnih konstelacija (Order of Love, Poredak ljubavi, Porodični poredak) koje je razvio svetski poznati nemački terapeut i filozof Bert Hellinger. Sistemske konstelacije su šire, kompleksnije i sveobuhvatnije od Porodičnih konstelacija.
Poslovne konstelacije i Sportske konstelacije su usko specifične Sistemske konstelacije koje se bave rešavanje poslovnih odnosno sportskih problema.
Meta konstelacije su nastale kao rezultat mog višegodišnjeg eksperimentisanja i rada na sebi. Meta konstelacije se bave rešavanjem problema na Meta nivou, pri čemu uvodim Meta pojmove kao što su duh, duša telo, sudbina, karmičke veze, prethodni životi, paralelni kosmos, antimaterija i dr.
Otkrivanjem blokada tokom Sistemskih konstelacija kreativna energija, energija ljubavi i druge pozitivne energije deblokadom dobijaju slobodan put kroz sve članove porodičnog stabla ili drugih sistema kao što su poslovni, sportski, umetnički i drugi. Energija ljubavi, kao najjača sila u Univerzumu, pozitivno i isceliteljski deluje na ceo sistem na očigled svih prisutnih aktera i posmatrača.

RADIONICE SISTEMSKIH KONSTELACIJA

Gde se održavaju radionice Sistemskih konstelacija

Beograd

Novi Sad

Subotica

Niš

TERMINI RADIONICA
PRIJAVA ZA RADIONICU

Za one koji

HOĆE DA ZNAJU VIŠE

Više o 

Konstelacijskim radionicama

POGLEDAJ IZ DRUGOG UGLA

SVAKI PROBLEM

SVAKI PROBLEM

IMA SVOJE REŠENJE

KAKO JA VODIM

SISTEMSKE KONSTELACIJE